Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića na vašem uređaju u skladu s našim Pravilima o kolačićima.
Rezerviraj sada

Recenzije

7,3 Prosječna ocjena recenzija
Ocjena po kategorijama
Čistoća
7,1
Udobnost
7,3
Lokacija objekta
7,8
Sadržaji
6,7
Osoblje
7,9
Omjer cijene i kvalitete
7,2
Recenzije
    ca
    7,5
    16. veljače 2018.
    Bathroom too small
    Clean, good value
    ca
    6,2
    14. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Chris
    ca
    6,2
    12. veljače 2018.
    Prices are too high.
    The morning staff was not very friendly. It just needs to be renovated and cleaned up. When I pay over $100 I expect better for a room.
    Location is great. Facilities need renovation. It's old and hard to know if it's as clean as it should.
    sharese
    ca
    7,1
    12. veljače 2018.
    Not to impressed with the room
    The hot tub was not available
    The cracks in the wall The towel rack falling of the wall Waiting 10min for hot water to turn on
    Irene
    ca
    9,6
    12. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ca
    4,6
    12. veljače 2018.
    There was garbage left behind the garbage can in my room. The breakfast had very few healthy options. I would have appreciated some fruit and/or yogurt.
    The bed was comfortable and I could set the temperature where I wanted it.
    Sheena
    ca
    6,7
    12. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Wally
    ca
    7,9
    6. veljače 2018.
    It was good short stay. The only issue was the pool was under repair.
    The first room very cold
    We had an issue with the tempature in the room and they moved us quickly and easly.
    Sean
    ca
    9,6
    5. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ana
    ca
    6,7
    4. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Robert
    ca
    9,2
    3. veljače 2018.
    Good value for the money.
    The pool was closed for maintenance.
    Breakfast was good.
    ca
    6,7
    29. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ca
    10
    27. siječnja 2018.
    Comfy, clean and welcoming
    If i had to pick one thing, it was that housekeeping only came once in the 5 days I was there because I didn't leave until 1:00 in the afternoon so my room never got done, even when I had the "maid service please" sign up. Of course I could have asked to have it done but chose not to so it's not a huge deal.
    The staff was very kind, rooms were clean, large and quiet.
    Roselyn
    ca
    7,5
    27. siječnja 2018.
    Excellent
    Shower ?more modern
    Beds are very comfy
    Carrie
    ca
    10
    25. siječnja 2018.
    It was awesome
    nothing
    Everything
    Russell
    ca
    6,0
    24. siječnja 2018.
    a lot of money for the quality of stay.
    breakfast was good, the kids enjoyed the pool.
    The parking lot was ice covered as well as the walkways, dangerous. advertised hot tub was out of service. Room was too small for the kids and us.
    ca
    7,5
    23. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ca
    7,9
    22. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Joanne
    ca
    10
    20. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Joanne
    ca
    10
    20. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija